Hej! Jeg hedder Flemming Nielsen

Jeg er født og opvokset i Glyngøre, er uddannet indenfor eksportsalg og har boet næsten 20 år i udlandet. I dag bor jeg i Aalborg med min kone Tina og vores to tvillingepiger.

Med mig om bord får I en direkte og humoristisk person, der er god til at vejre stemninger og behov og stille skarpt på, hvor der skal sættes ind for at lykkes. Jeg holder, hvad jeg lover og leverer altid gode resultater.

Coman Consult

Jeg har brugt de seneste 30 år på globalt salg for high-end brands inden for B2B og B2B2C. Jeg er vendt tilbage til det nordjyske med et ønske om at hjælpe virksomheder med det internationale salg, og har derfor startet Coman Consult – en sammentrækning af commercial og management, som er det, jeg er allerbedst til. Mit arbejde har altid været kendetegnet af høj troværdighed og integritet, og kombineret med min solide eksporterfaring kan jeg hjælpe jer videre med at indfri jeres visioner på de udenlandske markeder.
Flemming har en stor styrke ift. at analysere bagvedliggende udfordringer og effektivt komme med en plan
“Jeg arbejdede med Flemming Nielsen i 6 år hos Swarovski, hvor han senest blev forfremmet til at have ansvar for vores største region, Greater China. Flemming viste stor styrke ift. at analysere de bagvedliggende udfordringer og muligheder og derefter effektivt lægge en plan og sammensætte det rette team til eksekveringen.

Flemming har en meget nede-på-jorden personlighed kombineret med en god humoristisk sans, og han er en stærk kommunikator og yderst motiverende at arbejde sammen med.Jeg giver Flemming mine varmeste anbefalinger til ethvert firma, som gerne vil accelerere deres eksportsalgsvækst eller skal igennem andre kommercielle udfordringer for at nå deres mål.”

Christian Doose
tidl. EVP Global B2B sales – Swarovski

Hvorfor vælge mig?

Jeg har meget solid erfaring med eksportsalg og kan som selvstændig konsulent agere en fleksibel sparringspartner på forskellige niveauer og i både korte og længerevarende forløb. Vi kan tilpasse forløbet efter, hvor I er i jeres eksportsalg og hvilke konkrete udfordringer og behov, I står overfor. Med mig får I adgang til næsten 30 års know-how i at vækste eksportsalg på det globale marked sammen med et stort globalt netværk af potentielle samarbejdspartnere.

CV

Overblik

  • Stærk strategisk og operationel baggrund
  • Mange års erfaring med internationalt salg, distribution og markedsføring af high-end brands og produkter
  • Bred brancheerfaring, herunder mode, smykker, tele, lyd og video, IT og byggematerialer
  • Mange års erfaring med organisationsudvikling, turn-arounds, projektsalg og pipeline management
  • Har boet i udlandet i 20 år
  • Er ekspert inden for B2B og B2B2C

Udvalgte erfaringer og resultater

Vice President/Senior Vice President Swarovski Professional
2012-2020

B2B salgsansvarlig for først Asia South (Mellemøsten, Indien, Sydøstasien og Australien) med base i Dubai og derefter Greater China (Kina, Hong Kong, Taiwan og Fillipinerne) med base i Hong Kong. Havde 150 folk i teamet inden for salg, marketing, kundeservice, merchandising, produktsourcing og design.

Omsætning DKK 1 milliard

Gennemførte organisatorisk og forretningsmæssig turn-around med vækst på +10% efter flere år med minus 16% årlig vækst.

Salgsdirektør/Administrerende Direktør. Bang & Olufsen Telecom/Automotive og Enterprise
2001-2012

Global salgsansvarlig for B&O’s B2B aktiviteter indenfor telebranchen, billydsegment og professionelle B2B marked med fokus på internationale hoteller og ejendomsudviklere.

Udvidede sidstnævnte organisation fra 8 danskere baseret i Struer til 40 personer fra 11 nationaliteter med regionale baser i hhv. Singapore, Chicago, Europa og Dubai, hvor jeg selv boede de sidste 4 år med B&O.

Vækstede toplinjen 400% fra DKK 38 mio til 155 mio på 3 år og forbedrede DG med 230%

Se, hvordan jeg kan hjælpe dig